I kohagen på Nygården


Här är lilla Axet en väldigt snäll och glad kossa som förgyller mina dagar!En nyfiken tjej som älskar att vara där det händer något... Stundtals glömmer hon dock bort att gå till roboten och bli mjölkad. När jag går för att hämta henne så är hon oftast upptagen med något hon tycker är viktigare.Ko-stig.....
Glada kossor på sommarbete....Kossorna tycker att det är väldigt spännande när markarbetena för biogasbygget har påbörjats i deras hage. De som kör med stora maskiner tycker inte att det är lika kul när kossorna springer runt maskinerna. Så de gav kossorna ett lass med matjord en bit bortifrån bygget. Kossorna älskar sin nya hög och spenderar all tid de kan i högen... Vi tror stenhårt på att lyckliga kor lever längre och producerar bättre!


TjohoooooAnsiktsmask ska ju va bra eller.....Idag fick snygga kvigan Gerda en liten dotter. Pappan till kalven är Expo som jag tror ger fina och starka djur, hans enda nackdel är att han nedärver ett "dåligt" lynne så jag får pyssla extra mycket med Gerdas lilla dotter.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Härliga bilder.. Älskar kossor :)

2011-08-06 @ 16:17:04
URL: http://edgeofglory.webblogg.se/
Postat av: Snigelpicka

Vilka söta små kossor!

2011-08-08 @ 09:13:18
URL: http://snigelpicka.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vilka härliga bilder! Ha en bra dag :)

2011-08-08 @ 09:26:09
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/
Postat av: frida

ååh jag älskar verkligen kor!

2011-08-08 @ 09:39:07
URL: http://fridatuva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0