Stora klickbara bilder

Fick tips om en sida på Nevnarien bloggen av min goda vän Helen, där förklarar Elin hur man gör för att få STORA KLICKBARA bilder på bloggen, himla fiffigt! Blir ju mycket snyggare! Kolla in; Nevnarien, stora klickbara bilder.


Kvigor i dimma

Det var en sagolikt vacker morgon i morse, var ni ute ngt? Jag tog en lång tur med Maya, tog me mig kameran och fotade mina älskade grannar kvigorna. Klicka på bilderna för att få de större.
Nu ska jag i väg till kvällskursen i digitalt fotografi... Spännande att lärasig mer om kamerans grunder, jag fotar ju bara hej vilt utan att veta hur man ska göra.


    

  

I dag fick jag min nya macrolins, här är några resultat:


Maya fixar svamp

Var länge sen det blev uppdaterat här... Har haft fullt upp med mitt projektarbete om lusern och kursen i ledarskap. Men nu börjar det stora garnet att nystas upp. Uppgiftern i ledarskapskursen är nästintill färdiga och ska redovisas i veckan. Men projektarbetet väntar med öppna armar på att slutföras. I veckan måste jag fokusera på det så jag hinner klart innan nästa kurs börjar. Jag har bara blivit så uppslukad av hur lusernen etablerar sig o varför den inte gör det så de praktiska momenten har blivit fler o fler o jag har verkligen inte fokuserat på att jag måste få ihop en bra rapport.

I dag fick jag inte mycket gjort så jag tog en svampplockning tur med Maya i stället. Min älskad mor har ju envisats med att lära lilla Maya att hon ska söka efter kantareller. Så här efter nästan tretton år så har Maya förstått vad det handlar om. Hon stoppade huvudet i min svampkorg o jag sa sööööök, då drog hon mig med bestämda steg till mängder av kantareller, flera gånger om.
Tack mamma!

När vi skulle gå hem så hade jag som vanligt gått vilse... Jag sa "gå hem" till Maya, då drog hon en djup suck o tog mig hem :) Underbara älskade hund...Grisar och Lusern


I torsdags så var jag o mina studiekompisar på en gård i vackra västergötland.
Vi var där för att göra en arbetsmiljökontroll. På gården fanns 700 KRAV certifierade
grisar, såååååå himla fint o underbart, jag vill oxå ha grisar när jag blir stor!

I dag ska ja fortsätta med mitt lusernprojet. Ska ut o räkna klöver!


Finaste


Visst är hon vacker?


Kärt återseende av mina älskade grannar


Mina fina grannar är glada att se mig o Maya igen :)

RSS 2.0