Med en tår

Jag är strålande lycklig för att min framtid äntligen börjar fall på plats. Om några veckor så flyttar jag till Hjo och börjar mitt jobb som ladugårdsförman i en jättetrevlig ladugård med fantastiska människor!

I helgen så åkte jag hem till Järna för att ta hand om Godsets underbara kossor och vinka hejdå till mor och far som lyxar till det och åker till Mexico på semester (knappt avundsjuk).

Jag har haft en underbar helg med alla fina kor på Godset. På något sätt så har det kännts lite som ett avslut eftersom det kommer bli svårt att åka hem för att ta hand om mina favoritkor när jag sedan har ett jobb 35 mil ifrån dem. Det finns än sålänge inga kor som tagit så stor plats i mitt hjärta som Godsets kor gjort. Det är svårt att förklara varför... De har ett otroligt sätt att få mig att känna mig välkommen och älskad för den jag är. Det goda värdskapet helt enkelt :) De gör mina dagar turkosa bara genom att finnas till och ge och ge och ge!
En liten tår kryper sig ut i ögonvrån när jag inser att vi kanske ska skiljas åt.
Det goda värdskapet

I dag fick vi ett fantastiskt besök på skolan. Jan Gunnarsson från Det goda värdskapet var och föreläste. För 1½ år sedan hade vi en föreläsning med honom, det har inte gått en enda vecka utan att jag tänkt på vad han sa, en fantastisk inställning till personlig utveckling och möten med människor.RSS 2.0