Intensivt

Tiden bara rinner förbi. Hade semester förra helgen, jag o syster drog till Hasseluddens japanska SPA utanför Nacka. Där badade vi i varma källor, bastade och åt god mat. 

I måndags eftermiddag så började jag min första vecka som vikarierande butikschef på saltå. Det har varit en intensiv vecka med mycket problemlösning och så en inventering av butiken som avslut. I går eftermiddag så var jag nästan gråtfärdig, när alla problem var lösta o jag kunde slappna av. Inventeringen gick som en dans och igår kväll när jag var klar så var jag till slut riktigt nöjd med min dag.

När jag inte är på Saltå så styr o ställer jag med kossorna på godset. Har ansvaret för de som ligger utanför rutinjobben i ladugårn, det är svårt att ställa om från saltå till godset o tillbaka igen, känns som att jag hela tiden har glömt något. Korna kan jag ju förvisso utan o innan så det känns inte så tungt. Hoppas bara jag har koll på allt överallt nu!

I helgen är jag hos kossorna på godset, godsägarna åkte på semester så jag får re mig själv, känns väldigt skönt att få lulla runt  i ladugårn med världens finaste kor lite katter o så min prinsessa Maya. Bara jag o alla fina djur! Det är som bomull för själen!

Var på kalas hos sötaste Sofie o Per för en vecka sen, tog lite kort på några hundar som var med.


KajsaLike

Oj va jag är kass på det här med att uppdatera bloggen. Dagarna går i ett både dator o kamera håller på o damma igen. Men jag börjar bli riktigt taggad på att fota, måste bara bestämma objekt, förslag någon? Många tycker att jag har för många ko-motivs bilder, man kan väl ALDRIG få för mycket kor i sin tillvaro?
Men kanske kul med något annat för omväxlings skull.

Jobbar o står i på finaste Saltå kvarn med grymt mysiga kollegor! På tiden som blir över så mjölkar jag mina älsklings kossor på godset, renoverar huset och pussas med Maya. Dagarna går i ett, men jag är himla lycklig i allafall!

I dag har jag vart en gäspande handledare till sötaste Jocke som lär sig att köra bil, han är en talang ska ni veta!

Min älskade V70 var in på verkstaden i dag o blev översedd,inga vidare åtgärder, känns skönt. Snälla Robban tog inget betalt, jag måste ha världens bästa flyt med bilmekaniker :P

Jag o syster smider planer för att besöka hasseludden med ett gäng brudar söndag-måndag, kommer bli sååå skönt o bara softa!!


Juni från mobilkameran


Solen skiner nästan varje dag
Sommarens vackraste ekipage...Maya trött efter en dag på dagis och hos korna, avslutar dagen med en
macka från saltå med köttbullar i skuggan...Maya sliter hårt på jobbet ....Min älskade älsklings ko Frassa blev i dag 
dräktighetsundersökt med positivt resultat,
finaste tjejen får hänga kvar några år till.
Detta firades med bullkalas :)

Kärlek

RSS 2.0